ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EDİRNE İL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ EDİRNE  İL MÜDÜRLÜĞÜNE  ZİYARET

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve  Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Türkyılmaz ile Merkez Müdür Yardımcısı Çevre Mühendisi Tuba Doğru tarafından  Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Edirne  İl Müdürü Engin Öztürk’ e makamında ziyaret gerçekleştirildi.

Üniversitemizde çevre alanında gerçekleştirilen projeler, çalışmalar, etkinlikler,  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan, 2019 yılında çıkan Sıfır Atık Yönetmeliğine uygun şekilde Sıfır Atık Projesi kapsamında yapılan uygulamalar, fakülte ve yüksekokullar tarafından alınan Temel Seviyede Sıfır Atık belgeleri hakkında Engin Öztürk’e bilgiler verildi. Aynı şekilde  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Edirne İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve planlanan uygulamalar  ile ilgili bilgi alındı. Ziyarette ayrıca her iki kurum arasında ileriye dönük birlikte gerçekleştirilebilecek ortak projeler ve programlar hakkında görüşüldü.

Ziyaret Sayın Engin Öztürk’e hediye takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bu içerik 28.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 106 kez okundu.