RADYO GÜNEBAKANDA "YEŞİL TRAKYA" PROGRAMI BAŞLADI

Çevre dair çeşitli konular ve ilgili konukların yer alacağı “Yeşil Trakya ” programı 12 Aralık 2022 tarihinden itibaren her Pazartesi saat 14:00 ‘de Trakya Üniversitesi Radyosu 106.2 Radyo Günebakanda dinlenebilecek. Programın ilk konuğu Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü , Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz “Yeşil Trakya” çalışmaları, üniversitedeki çevre dostu projeler, sıfır atık süreci ve üniversite “Yeşil İndeks” sonucu hakkında bilgiler verdiler. Çevre Mühendisi Tuba Doğru’ nun hazırlayıp sunduğu programa “Spotify” uygulamasında ulaşılabilir. Radyonun tüm yayınları www.trakya.edu.tr web sayfasında yer alan “Canlı dinle” butonuna tıklanarak dinlenebileceği gibi akıllı telefonlarda kullanılabilen “Power App” uygulaması “Kampüs Radyoları” bölümünde bulunan “Radyo Günebakan” logosuna tıklanarak ta dinlenebilir.

Bu içerik 14.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 68 kez okundu.